Baksai Autósiskola
ISKOLÁNKRÓL

Köszöntjük a Baksai Autósiskola weboldalán.auto.jpg - 16.75 Kb

 

Iskolánk  közel 20  éve működik Balatonalmádi  és környéke lakóinak szolgálatában.

A Baksai Autósiskolát jómagam egy személyben alapítottam családi vállalkozásként, majd az idő múlásával autósiskolává fejlődtünk, ma már 4 oktatóval dolgozom együtt.

Tanulóink jelentős része ma már ajánlásra jön hozzánk, ami nagy örömünkre szolgál.

Az iskola komplett oktatást végez, a beiratkozástól – az eredményes vizsga letételéig   "M"  "A1"  "A"„B” kategóriás jogosítvány megszerzéséhez.

Az iskola fejlődése nem csak a létszám növekedésén látszik, hanem a tanulóinknak nyújtott színvonalon is, ma már az  elméleti oktatás számítógépes (laptop-ot, projektor-t, számítógépes oktatóprogramokat, a gyakorlást megkönnyítő teszt programokat alkalmazunk, ezeken túl használjuk a hagyományos fali tablókat, táblai rajzokat, ) kiscsoportos képzésben folyik.

A tanulóink részére ingyenes tankönyvhasználatot biztosítunk, valamint ingyenesen rendelkezésükre áll tantermünkben  számítógép, ahol gyakorolhatják a tesztkérdéseket és a vizsgaprogramot.

Az elméleti felkészülés végén, házi vizsga keretein belül lehet gyakorolni a vizsgaszituációt.


A gyakorlati képzésnél tanulóink több autótípus közül tudnak választani,  és a választott gépjárművön folytathatják a gyakorlati vizsgára való felkészülést.


Kérem tiszteljen meg bizalmával, és keresse fel Iskolánkat ha jogosítványt szeretne!

Baksai Gábor
Iskolavezető

 

Baksai Autósiskola - Balatonalmádi, Lehel utca 27. Telefon: 88/430-107, 30/916-3286, 30/500-7695

Joomla extensions by Siteground Hosting