Programok

Balatonalmádi különböző műsorokkal várja az idelátogató vendégeket.

Jégkarnevál , Farsang, téltemetés, Tavaszi -kavalkád Péter-Pál napi vigaszságok Hattyúbál, komolyzenei hangverseny, képzőművészeti vásár, lovasnapok ,borhetek pálinkanapok, káposztás napok, szüreti mulatság, téli balaton, korcsolyázás, jégvitorlázás stb., de a sok program mellett természetesen napközben a BALATON adja a legfőbb kikapcsolódást.

Igény esetén programszervezésben is tudunk segíteni.

Szinházak :

Új színházi évad a füredi Anna Grand Hotelben
Petőfi Színház Veszprém
Tihanyi Szabadtéri SzínpadVeszprémben van állatkert a kisgyermekes családoknak. 5 km-re bobpálya, uszoda élménypark található, helyben a lovasklubban lehet lovagolni. Aki szépülni szeretne mellettünk a szolgáltató házban, kozmetika fodrászat műköröm stb.

Lehet horgászni ( napi horgászjegy vásárlási lehetőség), vitorlás kirándulásokat tudunk szervezni, kerékpártúrák, nagyon jó kerékpárúttal a Balaton körül, de akár Veszprémbe is, de sétahajó -menetrend szerint- indul Balatonalmádiból is.

Balatonfüreden az auqva park, a "görög" falu, a Nosztorinál a kalandpark
Tihanyban az apátság, az interaktív játszóház a gyerekeknek , igazán kellemes kikapcsolódást nyújt az idelátogatóknak.
Veszprém megyeszékhely, csodálatosan felújították a várat, a Gizella kápolnát. Kicsit távolabb van Nagyvázsony (lovasjátékok), Sümeg (várjátékok), Szigliget történelmi vár felújítása most van folyamatban. Balatonfüred, Tihany (szabadtéri színpad), Balatonudvari a szívtemetővel, majd az Afrika Múzeum. Tapolca a Tavasbarlanggal, Hévíz, Keszthely.

Az élménygazdag nyaralásban, vagy a kellemes kikapcsolódásban, pihenésben mindenkinek igénye szerint tudunk segítséget nyújtani.